Telekom (ex-Cosmote) : Cartele SIM si Vouchere de reîncărcare

Incepand din data de 13 septembrie 2014 au intrat in vigoare noi tipuri de SIM-uri ce se vor utiliza pentru serviciile Telekom. Toate SIM-urile oferite clientilor vor fi SIM-uri 4G ce se vor putea decupa in functie de telefonul/device-ul in care acestea vor fi utilizate in variantele: SIM Standard, Micro SIM sau Nano SIM. In functie de serviciul Telekom ce va fi utilizat de catre client, noile tipuri de SIM -uri se vor folosi dupa cum urmeaza:

 1. SIM-ul postpaid utilizat pentru serviciile mobile din cadrul abonamentelor de voce sau date si inlocuiri de SIM aferente acestora. SIM-ul are inscriptionata destinatia “ABONAMENT”, iar modalitatea de impachetare a acestui SIM este in folie (tipla) de culoare MAGENTA
 2.  SIM-ul prepaid utilizat pentru prepaid Voce sau Date, pachetele prepaid si inlocuirile de SIM aferente acestora. SIM-ul are inscriptionata destinatia “CARTELA”, iar modalitatea de impachetare a acestui SIM este in folie (tipla) de culoare NEAGRA.
 3.  SIM-ul prepaid utilizat pentru prepaid MTV, Cartela MTV Mobile si inlocuirile aferente acestora. Modalitatea de impachetare a acestui SIM este in folie (tipla) de culoare NEAGRA.

Tot incepand din data de 13 septembrie 2014 au intrta in vigoare noi tipuri de vouchere de reincarcare razuibile ce se vor utiliza pentru cartelele prepaid Telekom.

A. Noile vouchere de reincarcare cu credit:
Vouchere de 5 / 6 / 7 / 10 / 20 euro credit: Aceste valoari de reincarcare sunt valabila pentru toate tipurile de cartele Telekom din portofoliul actual (inclusiv Cartela MTV) si pentru tipurile de cartele anterioare retrase in acest moment de la vanzare.

B. Noile vouchere de reincarcare cu minute:

1. Voucher – 0,9 euro (beneficii valabile timp de 7 zile de la reincarcare) ce include:

 • 100 minute in retelele mobile Telekom Romania
 • 10 minute nationale sau international fix

2. Voucher – 1,8 euro – (beneficii valabile timp de 7 zile de la reincarcare) ce include:

 • 300 minute in retelele mobile Telekom Romania
 • 20 minute nationale sau international fix

Pocket Minutes de 0.5€, atat cartela valorica razuibila, cat si tichetul de reincarcare electronica cu cod, a fost retrasă de la vanzare !

Valabilitati vouchere:

valabilitate

Galerie imagini 

 1. Ma sincer, mie ofertele lor actuale mi se par cam aiurea.. adica nu mai sunt aceleasi minute, nu mai sunt aceeasi MB.. etc.. oricum, eu ca telefonie mobila sunt pe Vodafone, dar am si tv + fix de la ei.. si de, e cam aiurea ca pret.

 2. Incarca si tu cartela telekom de la re-incarcare.ro si ai o gramada de bonusuri.

  Cristian Iosub