Telekom (ex-Cosmote) : Serviciul de inchiriere de filme Pay per View TelekomTV.ro

Serviciul de inchiriere de filme Pay per View va fi disponibil incepand cu 1 octombrie 2014 si pe portalul TelekomTV.ro, in prezent el fiind disponibil pe serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv.

Serviciul Telekom TV Web & Mobile ofera acces la continut TV prin site-ul www.telekomtv.ro si de pe mobil, prin aplicatia Telekom TV ce poate fi descarcata gratuit din Google Play si AppStore.

Oferte Telekom TV Web & Mobile:

 1. Toti clientii existenti de TV (indiferent de tehnologie) beneficiaza gratuit de urmatoarele optiuni: Canale TV online S / M / L si Eurosport 360 (exclusiv pentru clientii Extra si Maxim). Aceste optiuni au fost instalate automat tuturor clientilor pana pe 13 septembrie 2014
 2. Toti clientii noi de TV (indiferent de tehnologie) vor beneficia gratuit de urmatoarele optiuni Telekom TV Web & Mobile: Canale TV online S / M / L si Eurosport 360 (exclusiv pentru clientii Extra si Maxim). Aceste optiuni trebuie selectate obligatoriu pe cererea de instalare servicii TV
 3. Toti clientii existenti de voce mobila beneficiaza gratuit (la cerere) de optiunea Canale TV Mini. In plus, clientii de voce mobila care au un abonament Free L sau Free XL beneficiaza gratuit (la cerere) de Canale TV Mini si de Pachet online Dolce Sport.
 4. Clientii noi de voce mobile (portofoliul Nelimitat) au incluse in planul tarifar optiunile Canale TV Mini si Pachet online Dolce Sport.

Optiunile Telekom TV Web & Mobile pot fi comandate din magazinele Telekom sau partenere, sunand la 1234 sau direct din MyAccount. Indiferent de canalul de vanzari prin care s-a solicitat instalarea optiunii, pentru a beneficia de optiunea cumparata, clientul trebuie sa intre in MyAccount – Serviciile mele si sa activeze optiunea respectiva. Dupa activarea acesteia, clientul poate accesa continutul TV pe www.telekomtv.ro si/ sau in aplicatia mobila Telekom TV.

Atentie! Serviciul de inchiriere de filme Pay per View va fi disponibil incepand cu 1 octombrie 2014 si pe portalul telekomtv.ro, in prezent el fiind disponibil pe serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv. Clientii Telekom pot inchiria filme (pay per view) direct si exclusiv din portalul www.telekomtv.ro. Filmul inchiriat din portalul www.telekomtv.ro poate fi vizionat conform regulilor comerciale (timp de 48 de ore de la data primei accesari si in termen de 30 de zile de la inchiriere) pe toate dispozitivele – laptop, smartphone, tableta sau TV (doar clientii pentru clientii de IPTV de pe noua platforma)

Pentru a rula conţinutul video la cea mai bună calitate, conexiunea ta la internet trebuie să aibă o viteză minimă de 2 Mb/s pentru filme SD și 4 Mb/s pentru filme HD pentru conexiuni de internet fixe sau wi -fi și 256Kb/s pentru conexiuni de internet mobile.

Telekom TV Interactiv

Toate produsele noi IPTV care se vand se instaleaza in noua platforma si cu noul STB compatibil exclusiv cu noua platforma si noul serviciu IPTV. Noul STB HD oferit clientilor noi are denumirea STB IPTV Kaon 7356 si este singurul tip de echipament oferit odata cu noul serviciu IPTV. Acesta este accesibil in aceleasi conditii (tehnologie, pret, chirie, alte conditii comerciale si tehnice) ca STB-ul ADB/Pirelli PVU2000. Acest STB este un Zapper High-Definition, insa prin atasarea unui Hard-Disk extern poate fi folosit si pentru inregistrari.  Pentru a folosi functia de inregistrare a programelor TV trebuie sa se ataseze receiverului un Hard Disk extern conectat portului USB de pe panoul din spate. Specificatii tehnice minime: 5400 rotatii pe minut, interfata USB. Sunt recomandaţi următorii producători: Western Digital Scorpio, Hitachi Travelstar, Seagate Momentus, însă orice alt model / producator cu specificaţii tehnice similare va putea fi utilizat.

Migrarea clientilor existenti către Telekom TV Interactiv se va face incepand cu ianuarie 2015.

STB-IPTV-Kaon-7356

 1. Cum se poate programa telecomanda acestui stb pentru a stinge/aprinde un Samsung H5500? Am incercat cum explica in manual: rosu+albastru 3 sec si ramane aprins vuton tv, apoi 991 si 2448(samsung) si Tv Standby dar nu se intampla nimic, butonul tv ramane aprins, daca apas ok se stinge butonul de tv dar tv-ul tot nu se poate stinge cu tv standby… Model Kaon 2210-00505 .

  Multumesc

  • rosu+albastru pana se aprinde ledul rosu in dreptul buton stand-by stb (dreapta sus) -> codul 991;
   – opriti si reporniti Tv din buton stand-by Tv ( stanga sus) tineti apasat pe buton pana se opreste Tv, apoi eliberati butonul si mai apasati o data -> OK.

 2. Cod pentru Toshiba?
  Mulțumesc.

  Cristian Iosub