The yellow smiley face

Oldies but goodies.

De-o parte si de alta a calculatorului, a globului pamantesc, a tehnologiei.

Scurt metrajul “Fata galbena care rade” este o poveste tragi-comica a unor parinti care, din motive mai mult sau mai putin intemeiate, intampina dificultati in comunicarea online. Si asa se intampla nu pentru ca le face probleme Twitter-ul, nu pentru ca nu stiu cum sa stearga un prieten din lista de pe Facebook, ci pentru ca imprejurarile nu i-au pus pana atunci in fata unor probleme atat de complexe.

Sa stii sa folosesti YM este pentru multi dintre noi floare la ureche, a doua natura sau, (din pacate) motivul pentru care nu mai iesim din casa pentru ca acum putem socializa pe net. Nu la fel se intampla si in cazul de fata, in care doi parinti obisnuiti, cu siguranta mandri de fiul lor din America, incearca sa pastreze legatura cu el. Chiar daca aceasta legatura este redata sub forma unui episod dintr-o comedie, in care actorii principali se pliaza perfect pe rolul asumat.

Desi pare amuzant (pana la un punct), desi te face sa razi cu hohote la anumite replici ale personajelor, desi pare a fi doar un film (nu si realitate), in spatele acestui scurt metraj se ascunde tristete, dezamagire, neputinta, dezinformare. Si asta doar din cauza vremurilor pe care unii le-au trait si le-au simtit altfel!

[youtube]http://youtu.be/OQo5z4l1uX0[/youtube]

  1. […] pe facebook cu Galaxy-ul. O persoana trecută de vârsta a doua este exact ca în scurt metrajul “Fata galbena care rade” . Nu are nevoie de Viber, Whatsapp, FaceTime sau mai știe eu ce minuni […]

    Cristian Iosub