Toamna se numara premiile: #Concurs !

Ma uitam peste statistici si am vazut ca am undeva la vreo 200 de abonati prin feed, insă abonarea prin feed presupune detinerea unei aplicatii ce să citeasca feedul, batranul feedburner dându-și ultima suflare în ziua în care am implementat certificatul de securitate pe server. FeedBurner nu stie sa citeasca sursa prin https, primind “Received HTTP error code 400 while fetching source feed.

O solutie mult mai simplă este abonarea la newsletter. Un design drăgut, curat și cu informații strict legate de acest blog.

Așadar, lansez un concurs și o provocare personală de a ajunge înapoi la cei 200 de abonați minim pe care i-am pierdut din feedburner. Da, știu, pot să ii iau cu copy paste și să îi urc singur în mailchimp dar am o politică anti-spam extrem de strictă și prefer să las cititorul să se aboneze numai dacă decide el asta.

Regulamentul consursului este destul de simplu și consta în abonarea la newsletter și deschiderea a cel putin  un newsletter. În partea din dreapta a siteului se afla un formulat de abonare. Pentru a facilita abonarea printr-un simplu click, te poti abona folosind contul de Facebook sau Google +. Aplicația importa automat adresa email și o trimite către mailchimp spre validare, dar dacă ai optat pentru abonare scriind adresa email in căsuța din formular vei primi un email prin care ești rugat sa confirmi aceasta abonare la newsletter. În felul acesta, exista o garanție că abonarea este făcuta într-adevăr de posesorul contului. În cazul Facebook și Google+ nu mai este necesara confirmarea email pentru că există deja garanția că deții acea adresă email.

În data de 21 decembrie 2014, ora 23:59, export lista abonaților la newsletter care l-au deschis cel puțin o dată și voi alege doi fericiți câștigători. Câștigătorului locului 1 se acorda un Smartphone UTOK 450 Q și câștigătorul locului 2 se poate bucura de o Tableta UTOK 1000D .

Câștigătorii vor fi publicați într-un articol din data de 22 decembrie 2014 și vor fi contactați prin email, înregistrarea extragerii fiind publicată de asemenea în respectivul articol. Dacă în termen de 3 zile nu este revendicat premiul, extragerea se va repeta.

Emailurile de tip newsletter se transmit o singura data pe zi și numai dacă în ziua precedentă a fost publicat minim un articol pe acest blog.

Mult succes tuturor !

newsletter

  1. Pai e simplu. Ii iei si-i duci frumos in mailchimp si vezi ca ai acolo posibilitatea sa le dai un mail in care sa-i anunti de schimbare si ei sa devina activi in lista doar daca sunt de acord. Daca nu, dispar din lista. Succes! 🙂

  2. Perfect asa 🙂 Succes si fie ca cel mai bun sa castig :))

    Cristian Iosub