Toate companiile au un preț

Gizmodo a publicat astăzi un articol interesant legat de rezultatele căutărilor din Google. La o simplă căutare a cuvântului cheie iTunes, primele rezultate sunt așa numitele siteuri Malware Factory. În exemplul lor, primul rezultat era un anunț plătit de la download-new.com . Cine e download-new.com? Uite ăștia !

Da, e foame. Da, e criză. Da, uite cu ce se lăuda Google ieri pe pagina de blog a AdWords :

We’re excited about the results we’ve seen advertisers drive using innovations in AdWords throughout 2013. I wanted to recap a few of the improvements that stand out for me in terms of helping advertisers better connect with consumers and grow their business. I’d also like to share a glimpse at some of the improvements we’re planning in AdWords in 2014 and ask for your suggestions and feedback.

 

Deci din seria succesuri, pentru că Google și pentru că nu contează ce promovezi și bineințele pentru că bani

ku-xlarge

  1. Am vazut ca multe, foarte multe softuri au problema asta cand le caut pe google. Nu inteleg cum un site aparut peste noapte poate intrece in rank un site cu ani intregi de vechime. Urat google, urat.

    • Nu e intrecut in rank, dar primul rezultat aparut este o reclama sponzorizata, care apare pe fundal galben. Platesti si apari deasupra rankului 🙂 Google o da in penibil din ce in ce mai rau.

    Cristian Iosub