Tocmai.ro plateste transportul. Cumpara si vinde produse mult mai ieftin

banner_livrare_gratuita_5

Se intampla de foarte multe ori sa avem probleme atunci cand vrem sa cumparam diverse produse, din cauza transportului. Acest lucru se intampla fiindca de multe ori se intampla ca produsul sa coste mai putin decat transportul. Ia la ce s-a gandit Tocmai.ro pentru a rezolva aceste probleme.

Acum totul este gratuit cand vine vorba de transport. Vrei sa cumperi produse prin intermediul Tocmai.ro? Transportul este asigurat de site si nu mai trebuie sa scoti bani in plus pentru curierat. Este o optiune foarte avantajoasa atat pentru cumparatori cat si pentru cei care vand produsele prin intermediul platformei Tocmai.ro. Inca sunt foarte multi oameni dornici sa cumpere de pe astfel de site-uri produse insa nu fac acest lucru deoarece mai se dau tepe si vorba ajunge la urechile tuturor.  Pentru a rezolva si aceasta problema, Tocmai.ro s-a hotarat sa mai adauge pe site inca o optiune perecta pentru orice cumparator. Atunci cand primesti produsul prin intermediul  serviciului de curierat, poti sa il verifici inainte de a face plata. Daca nu iti convine sau daca produsul nu este cel pe care l-ai cumparat, poti sa refuzi comanda. Astfel se reduce definitiv problema cu tepele pe care unii le dau pe internet.

Tocmai.ro este cel mai mare site de anunturi din tara, asta e sigur. Chiar si inainte de a fi puse in aplicare aceste idei cu transportul gratuit  si verificarea coletului, platforma era cea mai accesata de romanii din toate colturile tarii. Este avantajos fiindca poti cumpara atat lucruri noi cat si second-hand la un pret mult mai mic decat in magazin. Pe langa asta, poti deveni chiar tu cel care vinde produse. Transportul gratuit este un atuu si pentru vanzatorii care asigurau transportul gratuit pentru orice client. Asa poti economisi 10-15 lei, bani pe care inainte ii plateai serviciului de curierat rapid. Asa poti vinde orice produs mult mai rapid avand costurile de transport 0. Asadar, totul este convenabil acum fiindca Tocmai.ro plateste in locul tau transportul. Pe site poti gasi foarte usor orice categorie astfel incat sa poti incadra produsul pe care vrei sa il vinzi. De la  auto pana la cele mai mici obiecte de decorat, poti gasi prin intermediul celui mai mare site de anunturi din Romania.

Dac nu stiai, de curand a fost introdusa o noua categorie care deja este la mare cautare pe Tocmai.ro. Sectiunea de locuri de munca este categoria ideala unde poti gasi un loc de munca mult mai usor dar si unde poti posta anunturi referitoare la un job pe care ai vrea sa il ai pentru cunostiintele din domeniu pe care deja le dobandesti.

Asta e clar acum, Tocmai.ro este cel mai tare site de anunturi. Cu transportul gratuit pus la dispozitie si verificarea coletului inainte de a plati, aceasta platforma isi rezerva dreptul de a fii numita o platforma de nota 10. Pentru cei care vand produse, transportul gratuit se aplica doar pentru maxim trei produse vandute in luna respectiva. Dupa vanzarea celor trei produse la care transportul este oferit de Tocmai.ro, totul revine la normal si acest detaliu privind transportul se stabileste intre vanzator si cumparator. Dupa trecerea a 30 de zile de la vanzarea celor trei produse, vanzatorul are iar acces la transport gratuit oferit de Tocmai.ro.

Intra acum pe site si vezi mai multe oferte despre cum poti cumpara dar si vinde produse mult mai ieftin. Cu Tocmai.ro problemele oricarei persoane se rezolva mult mai usor. Fie loc de munca sau o casa nou, Tocmai.ro are pentru tine cele mai bune oferte si facilitati de care te poti folosi fara sa platesti nimic in plus.

      Cristian Iosub