Touchscreen blocat la iPhone

Astăzi mă dădeam pe chat cu iPhone-ul, am cumpărat câteva chestii și l-am băgat în buzunar. Nu l-am folosit mai mult de o oră. La un moment dat vroiam să verific statusul înregistrării unui domeniu și observ că nu mai merge să deblochez ProstPhone-ul.

Încerc să îl închid, nimic. Încerc să îl încarc complet, nimic. Practic prostu’ răspundea doar la slide up și slide down. Dar left/right/click, nimic. Mă gândesc un pic și zic ok, deci touch-ul merge sus/jos, fizic nu are probleme așa că soluția e hard reset.

DFU mode nu vrea. Încerc să îl conectez la iTunes pe laptop și când să îi dau reset descopăr că porcăria de iOS7 nu vrea reset pt că am Find my iPhone activat. Pentru a dezactiva Find my Iphone, ar trebui să am acces în meniu 🙂 Deci iTunes pică.

Atunci, fac ștergerea telefonului ca atunci când e furat din icloud.com . M-am logat, am șters iPhone-ul și după repornire a mers și touch-ul.

E straniu să se blocheze singur touchul fără să fie vorba de un defect fizic iar SW nu am făcut nici un update în ultimele 2 zile…

E un moment de cumpănă. Android e ok pe P5 Quad dar are totuși prea multe bug-uri, crashuri și vulnerabilități. iPhone este un telefon bun și m-ar bate gândul să îl dau pe vechiul 4s în regim de buyback. În Italia încă nu a apărut 5s, dar în Germania e 699€. Deci și aici ar trebui să vină din 25 octombrie cam la același preț. În nici un caz nu fac compromis să iau 5C pentru doar 100€ mai puțin.

Oricum, momentan trage 4s-ul încă și chiar destul de bine, iar la nevoie P5 Quad îl va înlocui cu succes 🙂

Apropo, la Altex, un Smartphone Dual Sim ALLVIEW H2 Qubo,4.5″, 5MP, Micro SD, alb + Adaptor Wireless Display e doar 949 RON.

iphone

  1. Arunca un ochi si pe Lenovo P780, eu folosesc modelul P770 si n-am auzit de crashuri.

  2. E păcat ca nu se gasesc accesorii pt lenovo ușor. Huse, folii, dock

  3. Gasesti pe http://www.aliexpress.com tot ce ai nevoie, solicita transport prin Singapore Post pt. Shipping rapid.

    Cristian Iosub