Trafic de date nelimitat in WhatsApp

COSMOTE România oferă în exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp

În prezent, oamenii folosesc din ce în ce mai mult mesajele instant, deoarece astfel le este mai ușor și mai rapid să țină legătura cu familia și prietenii. COSMOTE România introduce o nouă ofertă promoțională în exclusivitate pe piața din România, furnizând clienților cu abonament şi celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp, una dintre cele mai populare multi-platforme ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini și conținut audio.

„Miliarde de mesaje și fotografii sunt schimbate în fiecare zi între utilizatorii WhatsApp din toată lumea, iar circulația rapidă a informației a devenit o nevoie foarte importantă pentru clienții care doresc să împartăşească noutățile cu familia, prietenii și colegii. România este prima țară din cadrul Deutsche Telekom unde proiectul este implementat, iar exclusivitatea pe piața locală demonstrează că operatorul COSMOTE România inovează continuu, astfel încât clienții să se poată bucura în totalitate de posibilitatea de a comunica în timp real oferită de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidențial România.

„Misiunea noastră este de a permite oamenilor să comunice cu prietenii lor și cu cei dragi din toată lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator și CEO WhatsApp, Inc. „Suntem încântați de parteneriatul cu operatorul COSMOTE România, prin care punem la dispoziţie o ofertă avantajoasă utilizatorilor noștri comuni din România. Acest parteneriat ne permite să fructificăm prezența COSMOTE pe piața din România și să continuăm extinderea semnificativă a WhatsApp ca lider global în segmentul comunicării mobile”, a adăugat el.

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul COSMOTE Free sau orice extraopțiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoționale de Crăciun. Noua ofertă promoțională este disponibilă pentru clienții noi, până pe 15 ianuarie 2014.

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite COSMOTE care activează în perioada promoțională extraopțiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp. Adițional, clienții care aleg alte extraopțiuni decât cele anterior menționate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, în plus, a unei extraopțiuni Connect Mobile sau o noii extraopțiuni de sine stătătoare WhatsApp, pe durata perioadei promoționale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienții care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promoțională prin activarea, în plus, a noii extraopțiuni WhatsApp.

Extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp este recurentă, iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă trafic nelimitat în cadrul aplicației WhatsApp.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

20131128-101708.jpg

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Tags:

Blog

 1. La inceput a fost Zapp si Yahoo Messenger!
  Acum vine Cosmote cu WhatsApp, pt. minim 5E.
  Orange nu stiu sa aiba ceva asemanator, dar n-au porturi blocate si poti utiliza dupa bunul plac.
  Vodafone – porturi blocate la greu, sigur blocat pe Viber, pe WhatsApp n-am incercat.
  Digi – la fel ca Orange, avantaj ca ai trafic la greu.

  Ce face Cosmote acum facea Three (UK) cu Skype de jde mii de ani prin Skype On Three, serviciu independent de date, prin care puteai suna si primi apeluri skype prin reteaua 3, gratis of course, nu cu orice top-up.

  Deci e un inceput, dar nu e o premiera!

 2. Prima data ii dai romanului moka, mult si moka iar apoi ii pui taxa. O data ce s-a învățat cu whatsapp ca tool de comunicare, ii va fi greu sa se limiteze. Deci va folosi net, deci va plăti

 3. Traficul in Whatsapp, chiar si folosit intensiv, e cam la nivel de Slick. Adica foarte mic.

  Cristian Iosub