Transport public in Voluntari

Mai știți clipul cu taximetristul care își ia bătaie pt ca conducea ca pe ogor? Da, taximetristul ăla fără licența pe ușă. Acel taximetrist pt care plâng toți ca discriminam. Am văzut acum un taximetrist șef (șofer pe cursele preorășenești) care lua călătorii si mergea cu ușile deschise! I-am zis ca are ușile deschise crezând ca nu a văzut in oglinzi deși cale de 2 stații asa am mers in spatele lui.  Mi-a aruncat o privire, precum bronzul de pe fața lui.
Ce sfaturi aveți?  Bătaie când se întoarce de la capătul de linie, video zilnic pe TraficTube sau sa consideram ca e noul tip de aer condiționat din partea primăriei Voluntari?

[youtube]http://youtu.be/nC5kWWoz_Hg[/youtube]

  1. e aer conditionat ala. tu stii cum sunt scaunele acolo aranjate? pot cadea copii lasati nesupravegheati sau batrani. e foarte usor sa cazi pentru ca te afli la inaltime. insa cred ca oamenii nu stateau chiar in dreptul usilor, nu stiu ce sa zic. oricum, soferul e inconstient.

  2. Merge o reclamație la primărie pt asta. E pericol public!!!

  3. Parca era o prevedere ca soferul e responsabil de soarta pasagerilor din masina, ori asta da dovada de inconstienta crasa….

    Daca asta inseamna sofer profesionist…

    Cristian Iosub