Tricouri Vandal in editie limitata si culori diferite (concurs+ cod discount Vandal)

Probabil mulți dintre voi sunteți deja familiarizați cu tricourile bestiale create de Vandal.Club din seria Nu mă bag man, M-a luat sau Electric Castle

Modelele erau inițial adresate unui public care înțelege mesajul, nu îl ia ca atare mot-a-mot , dar ultima ediție Electric Castle aduce în prim-plan aspectul comercial al tricoului și posibilitatea de a fi purtat cu orice ocazie. Modelul Nu mă bag man de exemplu, nu poate fi purtat în timp ce stai la rând la moaștele sfântului Dumitru 🙂 pentru că riști să te linșeze babele.

Vă las să descoperiți modelele disponibile în magazinul Vandal Club precum si tricoul ediție limitata Electric Castle.

Tricoul se simte și pică bine, țesătura și croiala premium sunt din bumbac 100%. Imprimeul este în ţesătură astfel că rezistă la spălări şi nu se simte pe tricou.  Tricoul poate fi spălat normal, la 30 de grade, fără înălbitor.

În plus, la orice produs achiziționat de pe site folosiți codul de reducere cristianiosub si beneficiati de 10% discount din valoarea comenzii!

Eu am comandat deja modelele gri și alb cu Nu mă bag man.

Alege modelul
CONCURS

Codul de reducere este valabil pentru primele zece comenzi pe siteul Vandal.club. Când numărul de utilizări se epuizează, voi alege la întâmplare un număr de la 1 la 10 și fericitul client care a utilizat codul de reducere cristianiosub, va primi din partea mea un tricou (orice tricou de pe site) la alegere.

Dacă ai achiziționat un tricou folosind codul de reducere, lasă un comentariu la acest articol cu ce tricou dorești să primești cadou. Succes!

nu-ma-bag-man

 1. le vreau pe toaaateeee

 2. Eu am deja “Nu mă bag man”, “M-a luat” și “Dușman”. Muhahahaha! 😀

  Bun concursul.

 3. Au si de dama! Daca fac rost de bani zilele astea as vrea sa iau si eu 2 cu Electric Castle

 4. Foarte tari tricourile dar si bacșișul cu Aloe ;))

 5. Sebastian Sosin 4 iunie 2015 at 16:38

  m-am bagat, man. Sa fie un “M-a luat” pe gri daca e sa castig

 6. Ma luat. Vreau și eu

 7. M-am bagat si eu man. Daca e sa castig… un m-a luat XL e de apreciat 😀

  Cristian Iosub