Tshirt Factory – Tricouri personalizate

Imi face placere sa citesc blogul Profitshare pt ca de fiecare data descopar siteuri noi, business-uri in dezvoltare si dornice de promovare. Siteuri noi pot gasi pe nisa din simpla cautare in Google, dar pe profitshare descoperi siteuri care intr-adevar au dorinta de afirmare, un plus de seriozitate si incredere fata de comenzile ulterioare.

Asa am găsit Tshirt-Factory.ro . Ideea mi se pare misto sa ai un magazin online, o platforma pe care sa poata comercializa tricouri personalizate facute de catre diversi vendori. Da, exista ideea cu bijuterii facute de mână, ideea de shopmania.com … dar asta este ceva diferit pe o nisa ne-exploatata pana acum. Eram satul sa vad nșpe mii se siteuri cu diferite modele de tricouri. Exista insa si niste reguli pt a fi vendor pe Tshirt Factory:

Tshirt Factory nu este doar un brand ci o comunitate de oameni devotati tricourilor personalizate si ideii de graphic design. Luand nastere in 2008, firma a cunoscut succesul atat pe piata internationala, cat si pe cea autohtona, reusind sa isi castige fani si cumparatori fideli ai tricourilor in stil urban, nonconformist. Cu o gama extrem de variata, Tshirt-Factory ofera tricouri din bumbac 100%, personalizate cu peste 1.000 de modele de imprimeuri, ce fac apel la spiritul tanar, dezinvolt si plin de umor al generatiei de azi. Magazinul online colaboareaza cu o comunitate din ce in ce mai mare de tineri graficieni specializati in arta digitala, promovand si incurajand astfel arta originala si de calitate.

In calitate de cumparator poti sa iti personalizezi tricoul dupa modelul dorit, iar ca vanzator poti sa incarci modelul de tricou ca apoi sa fie comercializat de catre TShirt Factory. Practic, cu Tshirt Factory poti sa-ti deschizi GRATUIT propriul magazin de tricouri, de unde iti poti monitoriza vanzarile si comisioanele.

Succes !

tshirt-factory

      Cristian Iosub