Ucizi sau ești ucis?

Discutam în seara asta cu o bagaboantă la muncă. Topicul era trimiterea trupelor combatante în război, gen Irak, Afganistan samd.
Ea zicea că nu ar concepe ca Italia să trimită trupe (deși mi se pare că au) în caz de război. Nu ar concepe ca pulărăul ei să ucidă. Nu ar mai dormi în același pat cu un ucigaș. Ea știa că e în armată încă de dinainte de căsătorie, dar e ferm convinsă ca dacă dă muia bărbasu cu vreun băștinaș pe frontul de luptă, se va găsi o rezolvare ca să nu se ajungă la omor. Adică va sta soldatul italian cu soldatul irakian la o țigară și o bere, iar în final italianul îl va convinge pe irakian să facă pace. Încă o dovadă că au parșivitatea, falsitatea și prosteala în sânge. Ăla știa clar când s-a înrolat ce îl așteaptă. Ba mai mult, a fost pregătit din banii contribuabililor să aibă misiuni de genul ăsta iar acum e plătit și din banii mei să se ducă dracului în Irak, Afganistan sau unde o mai fi nevoie și să îndeplinească misiunea pentru care cotizez prin taxe la statul Italian.

Am încercat să îi explic realitatea dar după o jumate de oră de discuții am cedat.

Păi făăă, tu crezi că pe frontul de luptă joci la păcănele? Crezi că ai timp de colazione (mic dejul) la bar ca acasă?

Femeia duce la pierzanie !

Dacă îl pune dracu pe italian să se ia după femeie și găsește un comandant pământean, îl împușcă direct. Pe timp de război nu stă nimeni să te bage în batalion disciplinar. Ori execuți ordinul (contestarea legalității se face la întoarcere), ori te înpușcă în cap. E simplu.

Dupa cum bine zicea si Iulian Sirbu aicidin cand in cand se aude sirena care te anunta “incoming, incoming, incoming” si trebuie sa-ti cauti adapost intr-un buncar daca nu vrei sa-ti cada obuzul de mortiera in cap.

Prea mult AcasaTV și telenovele strică pentru femei.

20120823-020148.jpg

Tags:

AmintiriBlogCalatorii

  1. O vaca nu e reprezentativa , ca atare nu te grabi sa tragi concluzii …fii convins ca barbat-su a stiut unde pleaca si ca daca ar trebui sa omoare vreun islamist ceva , in mod sigur n-o sa-i ceara voie ei….despre inteligenta unora dintre femeile italience se poate spune multe dar onest este sa privim si – n gradina romaneasca ….avem si noi specimene de-astea cate vrei.

    Cristian Iosub