UI Faces : Lorem Ipsum pentru avatare

UI Faces (User Inter Faces) este serviciu un foarte simplu și util, pentru a crea o rețea de avatare cu caracter demonstrativ pentru proiectele voastre web.

Am văzut generator de imagini de la Lorem Pixel , generator text de la Lorem Ipsum iar azi vă voi prezenta un generator dedicat doar avatarelor.

De multe ori în timpul creării  unui proiect de web sau mobil, avem nevoie să introducem text și imagini pentru a demonstra funcţionalitatea zonei respective din proiect şi pentru a ne asigura că totul este corect delimitat, spaţiere, dimensiuni etc. chiar și în proiectele unde este necesar să se arate avatarul sau fețele care aparțin profilelor / conturilor.

Ce putem alegem şi cum putem obține avatare fără a încălca privacy policy vreunui alt proiect? UI Faces ne vine în ajutor, pentru că putem prelua unul sau mai multe avatare puse la dispoziţie fără a încălca drepturi de autor sau privacy policy-ul unui alt proiect / site . Din configuratorul de pe UI Faces putem decide spațierea dintre avatare, marginile rotunjite și dimensiunile ce urmeză a fi generate.

Dacă doriți să adăugaţi avatare în această colecție, puteţi trimite un tweet administratorului acestui site.

Serviciul este foarte simplu și banal dar extrem de util. Încă un site care merită să stea în Bookmark.

  1. […] me on Social Media Seturi de icoane necesare proiectelor webUI Faces : Lorem Ipsum pentru avatareAstăzi nu am chef de SPAM-uriCât timp sunt cetățean român, am drepturi și obligații ! […]

    Cristian Iosub