Update software Allview P5 Quad

Allview ofera posesorilor de smartphone-uri P5 Quad o noua versiune de soft pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea de la 4.1 la versiunea 4.2. a sistemului de operare Android Jelly Bean. Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare. In plus, acesta aduce o serie de noi functii si aplicatii ingenioase si utile. Procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei, http://www.allview.ro.

In urma update-ului, smartphone-ul va fi compatibil cu o serie de functii Air Gesture, care permit interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga, precum si cu functii Smart Gesture (apelare inteligenta, raspuns inteligent, pauza alarma).

Actualizarea de soft mai aduce cu ea noi functii ale camerei: fotografiere panoramica, background cleanup, best picture, smile detection, V-Gesture si fotografiere cu tasta de volum.

Alte beneficii ale update-ului sunt: panou de setari customizabil, noi aplicatii (aplicatie meteo, aplicatie pentru gestionarea fisierelor, Manager App), o interfata noua a aplicatiei „Galerie”, functia „Shake to clean”, functie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar si e-mail.

De asemenea, P5 Quad va fi compatibil cu noua tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

Smartphone-ul Allview P5 Quad a fost lansat în februarie 2013 si se remarca printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, display IPS LCD de 4,5 inch, camera foto principala Omnivision de 8MP si autonomie sporita oferita de bateria generoasa de 2100 mAh.

Detalii despre pasii ce trebuiec urmati pentru update, gasesti aici.

allview_p5_quad

  1. Este un telefon super OK . Am achizitionat de curand acest model si pina acum este super bun.

  2. […] unui fișier .bat și conectarea telefonului la calculator. Prin decembrie Allview a făcut un update la SW pentru P5 Quad trecând de la 4.1 la 4.2 care este mult mai user friendly. Nu am apucat să îi fac […]

  3. Salut, am un p5 QMAX, se poate instala soft-ul de la p5 QUAD? Nu gasesc pe site-ul celor de la allview nici un update la QMAX si ma gandeam ca poate merge cel de la QUAD

    Cristian Iosub