Ursus da la schimb un bax de bere pentru o poza cu biletul la Robbie Willliams

Ursus, unul dintre sponsorii Concertului lui Robbie Williams la Bucureşti şi totodată furnizorul de bere al evenimentului, a anunţat pe pagina de Facebook că numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată de la eveniment au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul Ursus.

“Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L)

Cum poţi intra în posesia cadoului:
– Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului);
– Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare;
– Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
– Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poţi trimite, în acelaşi e-mail, sugestii pentru îmbunătăţirea experienţei la astfel de evenimente.” 

Deci dacă mai aveți biletul la Robbie Williams, puteți să trimiteți o fotografie cu acesta pe adresa de mai sus si primiti un bax de bere din partea Ursus. Daca nu mai aveti biletul, atunci un selfie, ceva, care să dovedească faptul că ați participat la eveniment.

Acum repetati dupa mine:

Trimit datele mele personale si primesc un bax de bere. Trimit datele mele personale si primesc un bax de bere. Trimit datele mele personale si primesc un bax de bere. Trimit datele mele personale si primesc un bax de bere. Trimit nume, prenume, adresa, email, telefon si primesc un bax de bere. Trimit … ați prins ideea? După mizeria de VivaSMS, asta cred ca este cea mai ieftină bază de date validă strânsă în câteva zile.

Deci cât costă un bax de bere la 0,5l ? Întreb ca să știu cât costă datele personale.

Sugestia mea este sa folositi adrese de mail de forma ursus@domeniu.ro ca sa stiti in cazul in care primiti mailuri, de unde sunt.

bilet_robbie_williams

  1. Frumusețea consta in faptul ca majoritatea își vor da de buna voie datele. E logic ca nu se poate oferi baxul fără aceste date, dar in același timp trebuie sa recunoaștem ca este o metoda legală de a strânge o baza de clienți pe care sa ii targetezi pe urma cu publicitate relevantă. Acum ca știi cine sunt, din ce oraș, vârsta si ca sunt fani Ursus, va fi mult mai simplu

  2. Le trimit poza de la tine in 10 mailuri diferite cu 10 nume diferite. Cum vor sti cine e deținătorul de drept al biletului?

  3. raluca tudose 22 iulie 2015 at 12:47

    peste 1500 de oameni deja au solicitat un bax de bere. am trimis si sotul meu o cerere si a folosit o adresa email special creata pentru aceasta campanie. sa vedem acum daca vom primi pe viitor vreun telefon sau email din partea lor, vom sti sigur de unde au datele.

  4. […] Cristi a dat un pic de pământ cu Ursus pentru că încearcă să colecteze datele personale ale celor care au fost la concert și au stat la coadă la bere. Știți povestea, e discutată peste tot, nu mai insist. […]

    Cristian Iosub