Si usile au un rol important in amenajarea interioara

Multi nu iau in calcul si usile cand vine vorba de amenajarea interioara. Este o greseala pe care majoritatea o facem deoarece ne gandim ca usa nu prea are nici o treaba cu restul camerei, insa nu este adevarat. Si usile pot schimba foarte mult aspectul unei camere moderne. Este foarte important sa alegem cu cap usile atunci cand mergem la cumparaturi si vrem sa facem o schimbare in interiorul casei.

Cand te apuci sa amenajezi interiorul unei camere trebuie sa fii atent si la cel mai mic detaliu. De la usa pana la cel mai mic corp de mobilier, e important ca totul sa se lege si sa arate impecabil. Degeaba abordezi o anumita tema atunci cand vrei sa amenajezi interiorul unei case sau camere, daca usile nu se incadreaza deloc in decor. Trebuie ca usa pe care o folosim la amenajarea interioara sa fie o usa de calitate, dintr-un material de calitate si care sa dea perfect cu restul camerei. O usa perfecta pentru camera este cea care se potriveste cu restul mobilei, cu culoarea camerei si tot ce mai este prin jur. Daca vrei sa ai o usa moderna la camera dormitorului tau, poti incerca niste usi de calitate nemtesti. Se stie ca nemtii produc mereu lucruri de calitate de la masini pana la cele mai sofisticate obiecte. Chiar si la usi se pricep foarte bine nemtii si stiu sa le faca cu un design special astfel incat usa sa se potrivesca perfect la orice camera si sa dea bine cu restul lucrurilor.

Foarte multi designeri recomanda usile de calitate nemtesti fiindca sunt foarte bune ca si material dar au si un design foarte placut astfel incat poti creea un ambient placut camerei. Una este cand intri intr-o camera cu o usa de calitate si alta cand intri intr-o camera in care usa este dintr-un material de proasta calitate si de multe ori te trezesti ca ramai cu clanta in mana.

La Exclusive Doors au niste usi de interior foarte interesante. Aici am gasit acum ceva vrem niste usi foarte frumoase din lemn laminate. Am luat si eu o usa din lemn de cea mai buna calitate pe care am pus-o la intrarea in sufragerie. Se potriveste perfect cu restul camerei si totul are acum un sens. Inainte aveam si eu doar usi din termopane dar nu arata prea bine de multe ori la interior. La exterior mai merg si acestea, dar la interior arata foarte urat, din punctul meu de vedere. Mai ales  la dormitoare cele mai bune usi sunt cele din lemn si care au un aspect unic. Astfel dormitorul arata mult mai bine si te simti altfel atunci cand intri in propia camera.

Sunt foarte importante si usile in amenajarea interioara. Daca alegi o usa de proasta calitate si cu un aspect neplacut, atunci strici tot designul camerei. O camera arata mult mai frumos cu o usa din lemn si cu un design special. La Exclusive Doors poti gasi usi din lemn albe, usi din lemn laminate, usi cu furnir natural si usi din sticla securizata.

Usile din sticla securizata sunt ideale pentru camerele in care vrei sa fie totul cat mai modern si chiar sa creezi un spatiu in care atunci cand intri sa te simti ca si cum ai intrat intr-o camera din viitor. Acum se gasesc pe piata tot felul de obiecte si mobilier pe care le poti folosi sa creezi acea stare. Daca stii cum sa asezi toate lucrurile in camera si sa le alegi cu gust atunci poti avea si tu o casa perfecta si facuta ca la carte. Alege intotdeauna toate obiectele si usile cu mare atentie daca vrei sa faci un interior superb.

s09_glatt_weisslack

      Cristian Iosub