UTOK 500Q HD primeste update la Android KitKat 4.4

UTOK 500Q HD, smartphone-ul cu procesor Quad Core si camera de 13 megapixeli, primeste actualizare software de la Android Jelly Bean 4.2 la Android KitKat 4.4.

Prin instalarea noii versiuni a sistemului de operare, utilizatorii UTOK 500Q HD au parte de de functii precum un management imbunatatit al aplicatiilor, ce duce la sporirea securitatii dispozitivului, multitasking mult mai rapid, gratie optimizarii memoriei RAM si a ecranului tactil ce raspunde comenzilor intr-un timp mai scurt.

“Prin actualizarea sistemului de operare prezent pe UTOK 500Q HD, aducem clientilor nostri noi functii de care pot profita, o viteza de rulare a aplicatiilor mult mai buna si o stabilitate care se observa cu usurinta in utilizarea de zi cu zi. In plus, am pastrat caracterul standard al interfetei Android KitKat 4.4, astfel incat utilizatorii se pot bucura de un design simplificat, pragmatic si mult mai atractiv.” a declarat Liliana Piticas, Digital Business Development Manager UTOK.

Gratie actualizarii Android KitKat 4.4, UTOK 500Q HD beneficiaza de modul immersive, functia prin care utilizatorii pot profita de afisarea full screen a informatiilor de pe ecran, cloud printing, afisarea controalelor multimedia pe lock screen, colectia emoji si de un design ce se aliniaza noilor standarde Android.

Actualizarea modelului UTOK 500Q HD se poate face prin accesarea paginii http://utok.com/software , urmarind pasii solicitati de pagina si, ulterior, de catre fisierele descarcate.

UTOK 500Q HD este unul dintre cele mai performante smartphone-uri din gama, cu un procesor Quad Core, camera de 13 megapixeli, ecran IPS de 5 inch si beneficii precum garantia extinsa la 5 ani, prin intermediul aplicatiei UTOK Now, continut gratuit, timp de o luna, in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate, ce pot fi accesate prin aplicatia Elefant eBooks Reader, precum si Getlokal, aplicatia sociala de going out.

500Q-HD-KitKat-1

  1. E un telefon foarte bun, cred ca peste ultimele modele de iphone ca si specificatii tehnice. Daca ar fi sa aleg dintre cele doua modele as alege cu siguranta UTOK. Sigur as economisi si ceva banuti.

  2. E un smartphone decent daca pot spune asa. Mi se pare destul de OK ca si pret, caracteristici bune, plus ca versiunea de android KitKat e excelenta.

  3. Hmm, ia sa ii fac si eu update-ul sa vad cum merg noile imbunatatiri. Mersi pentru pont.

  4. L-am cumparat si eu acum cateva zile si sunt foarte multumita de el. Vi-l recomand si voua.

    Cristian Iosub