UTOK Dorel 4 – Quad Core de 1.3 GHz, 4inch, 4500 mAh, 8 MP, Dual SIM

UTOK Dorel 4 este complet protejat de intemperiile naturii, fie ca e vorba de apa, fie ca este utilizat intr-un mediu plin de praf. Fiind echipat cu standardul de protectie IP68, acesta rezista la scufundari de pana la 40 de minute, la adancimi de pana la 1.2 metri, iar invelisul cauciucat ii ofera rezistenta impotriva socurilor mecanice de pana la 1.2 metri fata de impact. Partea frontala este dominata de un ecran IPS de 4 inch, ce este protejat de tehnologia Gorilla Glass. Suita de senzori aduc noului UTOK Dorel 4 functionalitatea adaptata oricarui scenariu, fie ca navighezi prin GPS, fie ca il folosesti in modul landscape.

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz este cel mai performant in cadrul familiei Dorel, oferind viteze de raspuns rapide, iar memoria RAM de 1GB asigura o experienta multitasking fluida si stabila. Dimensiunile mai mari ale noului UTOK Dorel 4 permit gazduirea unei baterii cu o capacitate de 4500 mAh, ce ridica autonomia convorbirilor pana la 17 ore si cea a timpului stand-by pana la 30 de zile. In plus, UTOK Dorel 4 dispune de lanterna si de butoane fizice ce permit utilizarea cu manusi si accesarea camerei foto de 8 megapixeli, apelare SOS si de preluare si respingere a apelurilor.

UTOK Dorel 4 dispune de toate avantajele sistemului de operare Android 4.4 KitKat. Il poti comanda acum de pe www.utok.ro, la pretul de 1299 lei si primesti CADOU un ciocan Stanley Graphite. Oferta valabila in limita stocului disponibil.

      Cristian Iosub