Vând bebeluș cu pedigree

Un cuplu din Shanghai este acuzat ca și-ar fi vândut trei nou-născuți, iar cu banii încasați și-ar fi cumpărat telefoane mobile iPhone, computere și pantofi, susțin autoritățile chineze, potrivit CNN. [..] Șotii au fost arestați în luna iunie, iar ulterior au recunoscut ca și-au vândut trei dintre copii pentru suma de 13.000 de dolari. Primul copil a fost vândut în 2008, cel de-al doilea în 2011, iar ultimul, o fetita, pe parcursul acestui an.

Deci ăștia au fost atât de imbecili încât turnau copii pe bandă rulantă și îi vindeau ca să poată trăi în lux. Într-o lume plină de foamete, plină de probleme financiare, există încă specimene care reinventează moneda de schimb. E nasol, ce să zic, mai ales că iPhone scoate câte un ProstPhone pe an, deci femeia în maxim 3 luni de când a fătat trebuie să fie dusă iar la montă.

Acum stau și mă întreb, care e diferența dintre cazul de mai sus și țiganii din RO care se împuiază doar pentru a primi ajutoare sociale?

iPhoneBaby

 1. Nu-i nicio diferenta! Asta-mi aduce aminte de ala care si-a vandut un rinichi pentru un iPad2. Tot orezar era.
  Iar dupa tot ce-am vazut pana acum pe Internet, cred ca vorbesc in numele mai multor oameni cand zic ca Russia, China si multe alte tari merita nuke. Prea sunt prosti facuti gramada…

 2. In China cuplurile nu erau limitate prin lege la 1 copil/familie? Cum dracu au vandut astia 3 si au mai ramas cu 2, de 6 si 9 ani? Nu se pastreaza pe undeva un inventar?

  Astia n-au programe de sanatate nationale? Copiii/bebeii pot disparea asa pur si simplu, ca si cum ai arunca niste ciorapi la gunoi?

  • Comisia Nationala chineza pentru Populatie si Planificare Familiala zice ca de la inceputul anilor ’80 au evitat prin programul de control al nasterilor un numar suplimentar de aproximativ 400 de milioane de nasteri, in cea mai populata tara din lume, care numara 1,354 miliarde de locuitori la sfarsitul anului trecut.

   Legal poti avea unul singur DACA este baiat. Daca se naste fata sau e copil handicapat, mai poti face pana nasti baiat.

   http://ro.wikipedia.org/wiki/Politica_copilului_unic

  • Lege în China de un copil/cuplu? Păi ăștia sunt comuniști. Nu prea cred că există legea asta atâta timp cât sunt 3 miliarde și ceva de locuitori în țara aia, zic eu.

 3. Absolut nici o diferență. Culoarea diferă. :)) Nevestele… generatoare de bani. Că-i băiat, că-i fată, nu-i problemă, îl dăm pe piață. :))

  Cristian Iosub