Ne vedem la GPeC, editia de 10 ani! #GPeC10

gpec

Pe data de 8 Noiembrie 2015, la ora 23:59 expira oferta Early-Bird de inscriere la editia de 10 ani a GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Cu alte cuvinte, mai sunt doar cateva zile in care va puteti achizitiona biletul de acces la doar 69 EUR (TVA inclus), ulterior pretul standard devenind 99 EUR (TVA inclus).

De ce credem noi ca nu trebuie sa ratati GPeC:

Aveti ocazia sa ii ascultati si sa ii intalniti, in premiera in Romania, pe expertii la nivel mondial in Digital Marketing si E-Commerce:

  • Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial – fiind cunoscut ca expert in optimizarea ratei de conversie;
  • Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC in anii 2014 si 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regasit si in lista intocmita de Forbes a celor 10 cei mai influenti online marketeri la nivel mondial;
  • Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences si autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”;
  • Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL Agency, agentie pe care o conduce impreuna cu partenerul lui de afaceri – Peep Laja. Promisiunea ferma a ConversionXL Agency este scurta si la obiect: “We will make you TONS more money”, asadar Viljo va impartasi cu audienta GPeC drumul sigur catre cresterea vanzarilor online.

Evident, pe langa numele grele internationale va veti intalni cu unii dintre cei mai buni speakeri romani – reprezentanti ai principalilor jucatori e-commerce. O parte din ei sunt deja anuntati public pe site-ul nostru, iar la inceputul saptamanii viitoare vom publica agenda completa pe ore a intregului eveniment.

De dimineata pana seara, va asteapta 1 zi intreaga de continut Premium, pe cele mai importante topic-uri pentru oricine activeaza in e-commerce sau isi doreste sa porneasca un business online: cifrele pe 2015 si tendintele pentru anul viitor, evolutia pe principalele verticale ale industriei, primele statistici la cald despre Black Friday 2015, comportamentul cumparatorilor online, problemele actuale si provocarile pe viitor; User Experience, Optimizarea Conversiilor si Cresterea Vanzarilor, Split Testing, Landing Page Optimization, Online Marketing (SEM, Social Media, PPC, Inbound Marketing), Logistica si Curierat, Tool-uri E-Commerce, Marketplace, Cercetari de Piata, Studii de caz –toate sunt disecate de-a fir a par impreuna cu cei mai buni speakeri romani si internationali pe 24 Noiembrie 2015, in cadrul GPeC;

Networking de calitate cu elita industriei de e-commerce din Romania: magazine online consacrate, marii retaileri offline care isi extind afacerea in online, agentii specializate, tool-uri pentru e-commerce, companii de curierat & fulfillment, retele de afiliere, comparatoare de preturi, banci si procesatori de plati, principalii jucatori telecom, companii de cercetare de piata etc. Deloc in ultimul rand, va veti intalni cu 500+ participanti intr-o singura zi: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Managers, Web Developers, IT Managers, Sales Managers din randul marilor jucatori de profil.

Oportunitati de business in cadrul GPeC E-Commerce Expo: magazinele online se intalnesc fata in fata cu furnizorii de servicii de comert electronic pentru a inlesni parteneriate pe termen lung, dar si colaborari punctuale, pe anumite proiecte.

Ii veti cunoaste si ii veti aplauda pe Castigatorii Anului 2015 in E-Commerce, in cadrul celei de a 10-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce. Totul intr-o atmosfera de show, in inima industriei romanesti de comert electronic.

Pentru toate aceste beneficii, pretul unui bilet de acces este de doar 69 EUR (TVA inclus) daca veti completa formularul de inscriere de pe site-ul nostru pana pe data de 8 Noiembrie 2015, inclusiv. In pretul biletului sunt incluse:

  • 1 welcome coffe & 2 coffee breaks;
  • Lunch & Dinner
  • Traducere simultana Romana-Engleza si Engleza-Romana

GPeC va avea loc pe data de 24 Noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5 (in spatele Palatului Parlamentului) incepand cu ora 08:00 AM (ora primirii invitatilor) pana la ora 22:00 (ora incheierii Festivitatii de Premiere Gala Premiilor eCommerce).

      Cristian Iosub