Verigheta argint placata cu rodiu

Mă uitam mai devreme după bijuterii placate cu aur pe net pentru că verigheta mea este zgâriată și are o mică crăpătură care dacă o mai dau de două ori jos de pe deget va deveni o mare crăpătură. Mersul pe la bijutier și refăcută verigheta, nu prea e o soluție în Italia. La ce scoruri au ăștia, preferi să cumperi alta.

La fel am pățit și cu un ceas pe care dădusem vreo 45 RON (10 euro) iar când am vrut să îi schimb cureaua îmi cerea 12 euro manopera si 13 cureaua. Dacă vroiam să o montez singur, atunci era 25 euro cureaua 🙂 Deci la ceas de 10 euro, dădeam 25 euro pe curea. Așa că preferi să cumperi altul. Trăim în era consumului și tot ce ne înconjoară este proiectat pentru consum. Exemplu pueril este telefonul mobil. Telefoanele apărute până în 2009-2010, sunt nemuritoare. Un Galaxy SIII după doi ani sigur cere schimbat.

Am șăsit pe un site de bijuterii accesibile verigheta de argint placată cu rodiu. Nu mă interesează din ce e făcută atâta timp cât modelul este frumos. Poate fi și din plastic. Când mulgeam vaca la țară nu aveam scaun de aur ca să mor de dorul aurului.

Preț : 99 RON (25-30 euro) Link aici. OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare.

Chiar dacă articolul este participant BlogAwards, ideea este serioasă și chiar am să comand verighetele luna viitoare.

 

Tags:

AmintiriBlog

  1. Eu port numai argint. Dar nu prea am găsit magazine care au bijuterii de argint placate cu rodiu care, din câte am înțeles, face bijuteria mai rezistentă. Poate iau două verighete de acolo curând :). Mulțumesc pentru link!

  2. Iar mie imi plac alea de aur pe care le-am avut si care tie nu-ti mai place 🙁

    Cristian Iosub