Vizita in HD: Vila Flamingo

În mini vacanța din Hunedoara ne-am cazat la Vila Flamingo de pe Bulevardul Dacia 28. Vila este situata aproape de intrarea în localitate, chiar în spatele benzinăriei RomPetrol. Dacă ajungeți prin Hunedoara, trebuie sa va cazați la Vila Flamingo mai ales dacă este un sezon călduros.

Condițiile din interior sunt decente, apă caldă din plin, omleta de dimineața a fost delicioasă, patul este destul de spațios dar parcă m-au durut un pic coastele de la saltea, în curtea din spate se poate face un grătar de toată frumusețea, pe timp de vară ar fi o piscină pe care noi nu am apucat să o folosim din cauza vremii si ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este un spațiu tot din curtea vilei unde sunt băncuțe de lemn acoperite. Deja mi-am făcut scenariu pt iulie-august când mă întorc în HD: îmi iau laptopul (e WiFi cam peste tot) și mă instalez la aer curat alături de 2-3 broscuțe care să îmi cânte până în miez de noapte 🙂

În mare experiența a fost plăcută iar raportul preț / calitate este unul satisfăcător.

Dacă treceți prin Hunedoara, nu uitați să întrebați unde este Cosimo. Pentru bucureșteni, seamănă cu o shaormerie dar face niște pitburgeri delicioși la numai 5 lei. Puteți să citiți mai multe recomandări direct la Denisa.

      Cristian Iosub