De ce as vrea sa ramana somere angajatele de la Posta Romana

Dacă vreodată va fi un protest în stradă al angajaților Poștei Române, voi fi primul care va arunca cu ouă în ei. Am fost să ridic o recomandată de la Poșta Română astăzi pentru că deși te gasește în locație, baba îmi lasă mereu hârtie la cutia de scrisori. După ce am stat 15 minute la coadă având o singură persoană în fața mea, întind frumos hârtia și mă întreabă vițica (pt ca are +150kg) cu un zâmbet tâmp pe față: “Dl. Iosub, da…aveți de la sectia 19 două recomandate. Nu aveți decât un aviz?“. După ce i-am zis că o singură hârtie am primit și probabil a doua au furat-o puradeii din cutia de scrisori, revine si spune că am o singură scrisoare de fapt.

Acum am ajuns acasă și din curiozitate am verificat cutia de scrisori unde găsesc … încă un  aviz. Deci trebuie făcut din nou un drum la mizerabila instituție Poșta Română și ridicat din nou scrisoare pe baza noului aviz.

Când observi cât de bine merg lucrurile în Poșta Română, grija pe care o au ei față de clienți, dorința de a oferi toate informațiile de la bun început, cum să nu le dorești șomajul? Poștărița poate scapă mai repede că a trecut termenul de valabilitate de mult și trebuia să iasă la pensie (după meclă) dar vițica de la ghișeu merită și ceva bătaie.

protest-posta-romana_53939900

  1. Prins postasul in scara, pretenar bun cu nea Sica-pensionarul vesnic de la parter,
    facut schimb de numere de telefon…
    Acu’ ma suna el cand vine ceva important sau anunt eu de vreun colet sau cand vreau sa aflu programu postei 😀

    Cristian Iosub