Vreau un Asus Eee PC :)

BlogAwards.ro are în desfășurare un concurs interesant. Vor fi acordate 5 premii: un netbook și 4 stick-uri de memorie. Cele 5 premii se acordă în momentul atingerii numărului de 1000 de abonați.

Modalitatea de înscriere este destul de simplă. Apasă click aici și completează înscrierea cu adresa ta de email, apoi confirmă înscrierea în emailul primit.

De ce te invit să participi și tu? Pentru că am un NetBook Asus Eee PC 1005HA care si-a dat sufletul de vreo 5 ori numai luna asta. Are vreo 3 ani vechime, carcasa schimbată în reprezentanță o dată, a sărit fim-iu de câteva ori pe el, i-am reinstalat OS-ul ca să fac teste de vrep 100 ori fără exagerare trecând prin majoritatea distribuțiilor de linux și Windows. E un netbook bun la cat de mult a suferit din partea mea și l-am schingiuit, de aceea vreau să îl câștig pe următorul.

[button link=”http://www.blogawards.ro/aboneaza-te-la-newsletter-ul-blogawards-ro-si-castiga-un-netbook-sau-stick-uri-de-memorie.html” type=”icon” icon=”rss” newwindow=”yes”] Înscrie-te la concurs ![/button]

      Cristian Iosub