Vrei un abonament Digital Starter Pass la IMWorld 2017?

imworld 2017

Anul acesta sunt din nou blogger oficial la expo-conferința IMWorld 2017, care va avea loc în București, în perioada 4-5 octombrie 2017. Dacă vrei să participi la eveniment, îți ofer un abonament Digital Starter Pass, în valoare de 15 €, fără să te coste nimic. Abonează-te la newsletter-ul blogului de mai jos și vei primi un abonament la IMWorld 2017.

[NEXForms id=”11″ type=”undefined” open_trigger=”undefined” text=”” ]

După abonare vei primi un mesaj pe adresa email completată, în care vei regăsi voucherul și modalitatea de înregistrare la eveniment.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va avea loc în 4 și 5 octombrie 2017, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

  1. […] se face pe baza de bilet ce poate fi obținut gratuit aici. Cafeaua este oferită de către Tassimo cu noul sortiment […]

    Cristian Iosub