Web Analytics

Vrei un abonament Digital Starter Pass la IMWorld 2017?

imworld 2017

Anul acesta sunt din nou blogger oficial la expo-conferința IMWorld 2017, care va avea loc în București, în perioada 4-5 octombrie 2017. Dacă vrei să participi la eveniment, îți ofer un abonament Digital Starter Pass, în valoare de 15 €, fără să te coste nimic. Abonează-te la newsletter-ul blogului de mai jos și vei primi un abonament la IMWorld 2017.

Powered with by Conectoo.ro

După abonare vei primi un mesaj pe adresa email completată, în care vei regăsi voucherul și modalitatea de înregistrare la eveniment.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va avea loc în 4 și 5 octombrie 2017, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

Subiecte:

Internet

  1. […] se face pe baza de bilet ce poate fi obținut gratuit aici. Cafeaua este oferită de către Tassimo cu noul sortiment […]

Cristian Iosub