Webstock 2014

 

Webstock este cea mai mare conferinta despre social media din Romania si revine in acest an cu cea de-a sasea editie. Evenimentul reuneste nume importante ale mediului online romanesc si aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei. Evenimentul este adresat companiilor active in social media si reprezinta o platforma de promovare si interactiune cu cei mai activi oameni din social media.

Evenimentul are loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.

Au inceput inscrierile la Webstock 2014 ! Ca si la editiile anterioare, premiile Webstock 2014 se desfasoara pe parcursul a doua etape :  preselectia si jurizarea finala.
Inscrieriile la Webstock Awards se desfasoara in perioada 15 iulie – 1 septembrie 2014.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 accesati linkul: http://webstock.ro/premii/

Categoriile anuntate in cadrul editiei Webstock 2014 sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 3-8 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 9-19 septembrie.

logo-webstock

 

 

      Cristian Iosub