Ce va fi la Webstock 2015

Dupa cum stii, mâine – 2 octombrie are loc Webstock 2015, cea mai mare conferinta despre social media din Romania.

Evenimentul va fi la JW Marriott Grand Hotel (Calea 13 septembrie nr. 90, Bucuresti), incepand cu ora 9.00. Inregistrarea participantilor se va face insa intre ora 8.00 si ora 8.45, de preferat in baza unei carti de vizita, in fata salii Grand Ballroom de la etajul 1 al hotelului. Cei care se vor inregistra pana in ora 8.45 vor avea posiblitatea sa participe la o tombola cu un premiu surpriza!

Accesul la eveniment va fi permis strict in baza badge-ului primit in prealabil la desk-ul de inregistrare de la hotel.
Acesta trebuie purtat tot timpul la vedere si pastrat si pentru petrecerea din The Pub.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI
Versiunea actualizata a programului poate fi consultata pe site: http://www.2015.webstock.ro/program

Dupa pauza de pranz (13.30 – 14.30), evenimentul se va desfasura in 3 sali paralele, pe sesiunile The Debate Section, The How-to Section si The Knowhow Section. Nu este necesar sa te inscrii in prealabil, poti asista la oricare este de interes pentru tine.

Gala Webstock Awards, cu incepere de la ora 19. Accesul se realizeaza direct, in baza badge-ului de la conferinta.

SOCIAL MEDIA
Pe parcursul evenimentul se vor desfasura numeroase activari si concursuri in social media, prin urmare te invit sa fii alaturi de noi si prin intermediul paginilor oficiale de: Facebook (https://www.facebook.com/webstock) si Twitter (@webstockro). De asemenea, poti activa aplicatia Instagram pentru pauza de dulce oferita de Raiffeisen.

Este incurajata folosirea hashtag-ului #webstockro in toate mentiunile facute de la eveniment in social media, dar unele activari au hashtag-uri proprii. Si acestea trebuie utilizate.

logo-webstock

APLICATIA OFICIALA A EVENIMENTULUI
Editia de anul acesta vine cu cele mai multe concursuri si activari pentru participantii la eveniment. Toate acestea se vor regasi si in aplicatia evenimentului. In ziua de 2 octombrie, in aplicatia Zoniz, Webstock va avea o interfata speciala ce va ingloba toate activarile de la eveniment. Instaleaza inainte de eveniment aplicatia Zoniz pe
smartphone (Android si iOS) de pe http://www.zoniz.com/#mobile-app

DETALII TRANSMISIUNE LIVE
In cursul zilei de joi, pe site-ul evenimentului, www.webstock.ro, va aparea codul embed pentru transmisiunea live de pe 2 octombrie. Bloggerii pot sa il posteze si sa popularizeze astfel evenimentul si in online. Anul trecut 4.000 de oameni s-au conectat la eveniment din fata calculatoarelor.

STATIILE DE INCARCARE ENEL
Enel a pregatit 2 zone de incarcare pentru cei care isi uita acasa incarcatorul sau bateria externa pentru mobil. Fiecare statie are 10 locuri disponibile.

DETALII HOTEL
Pentru a localiza hotelul poti consulta imaginile si harta de aici: http://bit.ly/MarriottBucharest. In aceasta pagina gasesti si detalii despre mijloacele de transport.

In cazul in care vei sosi cu masina personala, o poti lasa in parcarea cu plata a hotelului, dar sa ai in vedere ca taxa de parcare se achita individual (5 RON / ora; 50 RON / zi). In imediata apropiere a hotelului insa sunt disponibile gratuit spatii de parcare pe domeniul public.

WEBSTOCK PARTY
La sfarsitul zilei, Evensys si Staropramen te invita la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului. Locatia este The PUB, Bd. Regina Elisabeta nr. 9. Pentru a participa vei avea nevoie de badge-ul de la conferinta. Ai grija sa il pastrezi!

INTERNET
Accesul la internet va fi asigurat de Vodafone, insa recomandarea mea este sa ai disponibila o solutie proprie de backup.

      Cristian Iosub