Webstock – editia #12 – 04.10.2019

Dupa o editie aniversara care a intrecut asteptarile tuturor celor prezenti, Webstock revine cu un concept cel putin la fel de captivant. Asadar, pe 4 octombrie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, are loc o noua editie #webstockro, care va aduce impreuna cele mai cool branduri, cei mai apreciati creatori de continut si oamenii ale caror povesti sunt o inspiratie.

Cum poti participa?

Webstock este un eveniment de comunitate care se adreseaza creatorilor de continut si persoanelor active in social media. Iata ce optiuni de participare ai la editia 2019:

Webstock

AMBASSADOR PASS
Acreditarile de ambasador sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare, prioritate avand cei care au sustinut evenimentul in trecut.

OFFICIAL BLOGGER PASS
Acreditare ca blogger oficial Webstock, ce iti asigura accesul gratuit full-day. Acreditarile sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare.

HALF DAY PASS
Daca esti creator de continut ori antreprenor si doresti sa participi la conferintele care se desfasoara in a doua parte a zilei, precum si la Gala Webstock Awards, poti solicita invitatie gratuita.

GALA ACCESS
Daca esti sustinator al unui proiect nominalizat sau al unui brand care se afla printre finalisti, poti solicita accesul gratuit la gala Webstock Awards 2019.

STUDENT PASS
Daca studiezi PR, marketing sau advertising, esti pasionat de tot ce inseamna online si iti doresti sa intalnesti oamenii din industrie care conteaza, poti solicita invitatie gratuita.

COMPANY PASS
Participare cu taxa pentru companii si agentii, cu acces full-day la conferinta si gala.

Editia de anul trecut a depasit orice numar de cereri de pana acum. Desi au marit considerabil spatiul evenimentului, lista de asteptare a fost destul de lunga si toate locurile au fost ocupate. Daca doresti sa fii parte din Webstock 2019, sfatul meu este sa iti asiguri locul cat mai devreme. Invitatiile vor fi oferite incepand cu 1 august.

Recomandare

      Cristian Iosub