#webstockro

#webstockro 2015 este unul interesant, cu speakeri interesanți si foarte multe activari surprinzătoare.

Prima sesiune a fost deschisă de către Andrei Roșu (sportiv), a continuat Andrea Rossini (Vodafone România), Dragoș Lumpan (fotograf) si Erwin Albu (antreprenor).

Moderatori sunt inegalabilul Manafu împreuna cu ucenicul Chinezu (zis si Cristian China Birta 😉 )

Intre sesiuni am avut si o surpriza din partea Gerovital, găsind pe scaun niște pălării mov cu Farmec. Văd după sesiune care e treaba cu hashtag-ul #tratamentexpert

Acum a început a doua sesiune , deschisă de către Michele Grassi (Enel) care ne spune despre Inovație si cât de puternic este Enel pe piața, cum au adus energie electrică in scoli si zone defavorizate. Ei zic ca gratuit. Sa spunem ca văd diferit lucrurile. Una este sa te mândrești ca oferi / vinzi un telefon de calitate si alta este sa te mândrești ca ai 2.5 milioane de clienți. Energia electrică este o necesitate si Companiile distribuitoare au monopol in zonele in care distribuie. Nu am cum sa schimb furnizorul de electricitate al unui apartament de la etajul 9 dintr-un bloc pt ca nu o sa îmi tragă nimeni cablu pana acolo. Fiecare rețea este cu cablul ei, nu este ca in Italia unde share-uiau infrastructura .

Urmează Cornel Ilie (Vunk), Cabral (blogger) si Florin Georgescu (Ciclist).

Pentru a doua parte a zilei este dificil de ales. The Debate Section (online communication si working with brands), The How To Section (blog promotion si video blogging) sau The Know-how Section (social media strategy si social media career).

Cred ca o sa merg pe Debate anul acesta.

Aștept cu nerăbdare Gala Webstock Awards unde am văzut foarte multe proiecte interesante .

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub