WhatsApp costă 0.99$ / an

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie multiplataformă pentru telefoane mobile ce vă permite să trimiteți mesaje pentru a nu mai plăti SMS-urile. WhatsApp Messenger este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone și Nokia, iar toate aceste telefoane pot face schimb de mesaje! WhatsApp Messenger face uz de conexiunea dvs. de date ce utilizați dvs. pentru email și navigarea web, deci nu există cost pentru mesaje și puteți rămâne în contact cu prietenii dvs.

În comparație cu programele standard de mesagerie, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a crea grupuri și de a trimite mesaje nelimitate cu imagini, videoclipuri și note audio.

În urmă cu doar două săptămâni am instalat WhatsApp pe un iPhone și Intro Text-ul era standard confirmând încă o dată că WhatsApp nu dorește profit trăind inexplicabil bine merci din taxa de achiziție a aplicației din AppStore. Sau probabil era dar nu am acordat importanță mesajelor introductive.

Povestea plecă de undeva din iulie 2013 când WhatsApp anunța pe blog introducerea acestei taxe : pentru Android primul an este gratuit apoi utilizatorul va fi tarifat cu 0.99 $ pe an (0.89€). Pentru utilizatorii iOS este aplicată o singură taxă de 0.99$ pe toată durata de utilizare a aplicației, life time.

Luând în considerare modul în care este scris “1 an“, mă aștept la schimbări în viitor 🙂

  1. bine ochit. si eu am observat acest lucru la update-ul fortat si ma gandeam sa o cumpar pentru vreo 5 ani 🙂

    Cristian Iosub