(P) Wishlist MiniPrix de Valentine’s Day

Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.
Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța o țară tradițional catolică, Valentine’s Day este cunoscut simplu drept Sfantul Valentin si este sarbatorita ca în restul țărilor occidentale. În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscut ca Valentinsdag.

În Suedia este numită ziua tuturor inimilor . Nu este o sărbătoare oficială. În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească. Ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi. Cu siguranță, numai de curând este sărbătorită ca Ziua iubirii. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf Gregor.

În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorit pe 24 februarie. Este numit după un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.

Sursa : Wikipedia

România a început să sărbătorească și Valentine’s day, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a îl petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.

Astăzi MiniPrix are un concurs destul de interesant numit Iubesti si castigi având ca premiu un voucher de 100 de lei, in fiecare zi! Scrie unde ai pleca cu persoana iubita, alaturi de numele acesteia(sub forma de link) si ai sansa sa castigi voucherul de 100lei. De asemenea, trebuie sa dai share la aceasta poza! Tragerea la sorti se va face maine la ora 10:00, pe random.org.

Și dacă tot primești voucherul, hai să vedem ce cadouri ai putea face persoanei dragi. Wishlist de 5 produse.

MiniPrix are un ceas de damă (https://www.miniprix.ro/produse/accesorii/ceas) ce se aseamănă destul de mult cu ceasurile Burberry care le-am văzut prin outleturile din Italia. Costă doar 93 ron si nu este vreo replică / chinezărie ieftină ci este făcut în Spania.

Fiind bărbat, mă pricep destul de puțin la detaliile estetice ascunde in minte femeilor dar l-am văzut la mâinile câtorva dsoare și chiar e drăguț. Prinde bine, pare brățară și e foarte rezistent având carcasa plastic dur introdusa in bratara de silicon.

 

Eșarfa la doar 9 ron !  Istoria eșarfei începe din Roma antică unde o eșarfă simplă și liniară era folosită de romani pentru a-și șterge fața și gâtul. Treptat romanii au făcut din eșarfă, un accesoriu, un obiect de vestimentație, purtând-o în jurul gâtului sau drept curea.

Curând această modă a fost adoptată și de femei, iar din acel moment eșarfa a devenit un obiect asociat modei femeilor.

Aspirator robo com Hoover. De mic aveam obiceiul de a face cadouri produse care știam că le voi folosi și eu după aceea. Aspiratorul are 9 programe de aspirare, floor polisher, senzor detectare praf, perie dubla pentru aspirare colturi, senzori antisoc si anticadere, display digital LCD si telecomanda, intoarcere automata la baza și filtru Hepa.

Poate fi programat zilnic sau săptămânal și are o autonomie de peste 90 de minute.

Pentru dsoarele gospodine, un cântar de bucătărie Gorenje de doar 85 ron este binevenit. Areafisaj LCD capacitate max 5 kg masurare in trepte de 1 gram . Patoul pe care se aseaza ceea ce aveti de cantarit este suficient de mare pentru a “primi” vase cu circumferinta bazei de cca. 16 cm.

Platoul este din material metalic cromat. Baza aparatului este din material plastic de culoare neagra, care la randul lui pare a fi destul de solid. Functioneaza cu 4 baterii AAA, care sunt incluse in pachet. Afisajul este suficient de mare pentru a putea fi vazut usor, iar contrastul dintre fundalul negru si culoarea albastra a cifrelor este foarte inspirat.

Dacă nici una din ideile de mai sus nu merge, atunci clasicul set de cosmetice face minuni. E doar 40 ron. Setul pentru ingrijirea corpului Travel Sensations contine: 1 x 100ml Body Wash, 1 x 100ml Body Cream, 1 x Body Polisher, 1 x Toiletry Bag.

Cel mai tare îmi place aspectul cadoului. Este de efect și adaptabil fiecărui gust.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei transportul este gratuit. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, taxa de tranport este de 14 lei, va figura pe factura ta si va fi achitata la livrare.

      Cristian Iosub