Wizz Air are zboruri catre Lisabona si Birmingham

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a inceput din 22 mai, primele sale zboruri din Bucuresti catre Lisabona, respectiv Birmingham. Ambele rute vor fi operate de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica. Biletele incep de la 129 lei si pot fi rezervate pe wizzair.com. Cu aceste noi destinatii, WIZZ ofera in total 43 rute catre 17 tari, din Bucuresti.

Lisabona, capitala Portugaliei, oras aflat la tarmul Atlanticului, ofera vizitatorilor oportunitati dintre cele mai variate pentru un city break: gastronomie apetisanta, muzica fado, dar si posibilibitatea de a explora frumoasele palate din Sintra, sau de a savura un cocktail pe malul oceanului, in celebrele statiuni Cascais si Estoril, situate la doar 20 de minute distanta.

Birmingham, al doilea oras ca marime din Marea Britanie, dupa Londra, este o adevarata perla a regiunilor Midlands. Orasul ii incanta pe turisti atat cu arhitectura sa istorica din epoca Victoriana, cat si cu cladiri cu design modern, sau pub-uri si restaurante in care distractia nu se termina niciodata. Pasionatii de citit si nu numai, pot vizita si studia in cea mai mare biblioteca publica din Europa deschisa chiar in centrul orasului, in care vor regasi o colectie de un milion de carti, un amfiteatru, gradini pe acoperis si numeroase sali de lectura.

      Cristian Iosub