WordPress Theme like FaceBook Timeline

Pentru amatorii de senzații tari care vor să opteze pentru un design similar Facebook TL, există foarte multe teme pe internet mai mult sau mai puțin actualizate platformei WP3.0+ sau apropiate desingului realistic TL.

Desigur, tema unui site de prezentare sau a unui blog contribuie la reprezentarea identității virtuale a aceluia, de aceea trebuie avut grijă în alegerea unei teme optime conform necesităților și profilului siteului pe care urmează a fi utilizată.

Temele premium sunt foarte ieftine şi accesibile oricui, iar avantajele unei teme premium sunt uriaşe (suport, optimizare, validare).

1. Un articol destul de interesant este aici referitor la potențiala încălcare a drepturilor de autor prin copierea designului Facebook. Rămâne să vedem răspunsul lui Mark și față de tema mea (original made by JuliuDesign) având în vedere că articolul face referire doar la o temă mai veche.

2. “Smells Like Facebook” arăta cam așa http://www.facebookwordpresstheme.com/ . Preț 10$ (!)

3. O temă destul de reușită (pe care am și cumpărat-o) este aici : http://facebooktimeline.fivothemes.com/ . Costă doar 5$ dar din păcate articolele am văzut doar în momentul configurării că merg doar pe prima coloană. Urmează apoi 2 coloane de ads-uri, widgeturi, diverse . Ideea e ca ai 2/3 din site de widgeturi si doar 1/3 de conținut.

4. Tema care poate fi văzută demo chiar pe blogul acesta este marca JuliusDesign. Un italian îngâmfat care a apărut pe la televizor ca fiind inventatorul designului WP în  stil facebook. Mai sus însă mai sunt încă 3 exemple. Dar lăsăm ca el. Partea bună e că tema e gratis. Partea nasoală e ca până te prinzi cum a combinat funcțiile în ea durează, mai ales că e făcută pe tema default de WP iar copilul nu răspunde la nici un fel de contact (facebook, mail, telefon ect). Deci temă gratis fără suport. Link de download aici : http://www.timeline-wp.com/

      Cristian Iosub