XIAOMI deschide primul magazin MI STORE din România

Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi, renumitul brand de telefoane mobile și gadgeturi, anunță deschiderea primului magazin Mi Store din România.

Amenajat ca un concept-store, acesta va fi inaugurat sâmbătă, 20 aprilie, în centrul comercial Mega-Mall din Capitală (Bd. Pierre de Coubertin 3-5, nivel 1), pe o suprafața generoasă de 200 de mp.

Mi Store aduce în fața publicului ultimele modele de smartphone Xiaomi, dispozitive inteligente pentru casă și gadgeturi  inovative din zona de lifestyle. Magazinul se adresează fanilor Xiaomi și tuturor celor interesati și pasionati de telefoane mobile, gadgeturi și produse inovatoare ‘’smart home’’, precum și celor care își doresc dispozitive high-tech la un raport calitate/utilitate/preț foarte bun.

Decizia de a deschide Mi Store este o consecință firească a creșterii popularității brandului Xiaomi în România, a deschiderii spre inovație și noutate a consumatorului român și a numeroaselor solicitări de la fanii români ai mărcii. Mi Fans sunt asteptați în numar mare la deschidere, ocazie cu care vor putea testa produsele și le vor putea achiziționa la prețuri speciale, în cadrul unor promoții inedite. 150 fani vor primi cadouri, marele premiu fiind un smartphone Mi Mix 3.

Mi Store Mega Mall este realizat de Black Tech Group în parteneriat cu Xiaomi, în urma unei investiții de aproximativ 250 de mii de euro și este primul dintr-o serie de viitoare magazine ce urmează a fi deschise.

Amenajarea interioară urmează întru totul standardele și identitatea brandului Xiaomi, oferind un spațiu modern, decorat cu materiale naturale și vitrine contemporane.

Xiaomi a devenit în ultimii ani o forța mondială, ocupând locul patru în industria globală de telefonie mobile (smartphones) și gadgeturi. Xiaomi are cea mai mare aplicație IoT, de integrare a produselor pentru consumatori, cu peste 150,9 milioane de dispozitive inteligente (cu excepția telefoanelor inteligente și laptopurilor) conectate la platforma sa.

În prezent, produsele Xiaomi se vând în peste 80 de țări din întreaga lume.

Black Tech Group a fost înființată în 2018 și este distribuitor autorizat Xiaomi. Misiunea companiei este creșterea notorietății și a vânzării de  produse inovatoare ale brandului Xiaomi în România și în țările din Europa în care brandul este mai puțin prezent.

Deși prezenta de scurt timp pe piață,  Black Tech Group a încheiat parteneriate cu câțiva dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobile din România, urmând ca pe viitor să își extindă portofoliul de clienți și prin colaborarea cu principalii jucători de pe piața de retail

xiaomi mi store
  1. Abia astept sa deschida magazinul. Nu inteleg insa care este mecanismul de acordare a premiilor si la ce ora deschide magazinul.

  2. niceeeeee

  3. Ramona Istrate 18 aprilie 2019 at 18:09

    Damn it. Abia cumparaseram Mi Roborock. Poate il gaseam mai ieftin la deschiderea magazinului …

    Cristian Iosub