Zonga vine in ProfitShare

Zonga devine advertiser Profitshare – promoveaza si castiga comisioane de pana la 100%

De astazi Zonga este advertiser Profitshare si lanseaza in cadrul retelei un program de afiliere mixt ce-ti va aduce castiguri in praguri pentru promovarea online. Programul lor de afiliere ofera comisioane atat pentru conversiile de tip vanzare cat si pentru leaduri.

Printre avantajele programului de afiliere Zonga se regasesc atat popularitatea brandului, cat si comisioane de pana la 100% pentru conversiile de tip vanzare si o perioada de recurenta a cookie-urilor de 60 de zile.

Ne bucuram sa fim primul serviciu de entertainment din Romania care ofera posibilitatea oricui sa genereze venituri din promovarea muzicii legale si de calitate. Suntem increzatori in parteneriatul cu Profitshare, iar lansarea de azi este doar inceputul unui intreg sir de beneficii pe care le pregatim afiliatilor din retea. Sergiu Biris, CEO Zonga

Castiguri in praguri pentru promovarea Zonga

Prin intermediul programului de afiliere lansat in cadrul retelei veti primi comisioane fixe de 1 leu pentru fiecare lead constand in crearea de conturi noi pe Zonga.ro si pentru logarea in conturi existente, dar fara activitate in ultimele 6 luni. Fiecare lead va fi aprobat dupa ce userul va asculta cel putin cate 30 secunde din minim 10 melodii in primele 7 zile de la crearea sau accesarea contului.

Ulterior, pentru acei useri care vor achizitiona un abonament Zonga in urmatoarele 6 luni de la crearea/ accesarea contului, veti primi un comision de 100% din valoarea abonamentului achizitionat pe prima luna. Abonamentele Zonga care va vor aduce comisioane de 100% sunt:

  • FULL incepand de la 17 lei pe luna,
  • HOME incepand de la 11 lei pe luna.

Durata de viata a cookie-urilor aferente crearii sau logarii intr-un cont Zonga este de 60 de zile, iar cea pentru achizitionarea unui abonament Zonga de 180 de zile.

ZONGA

  1. Serios acum, oare cata lume face bani din astfel de afiliere ? 🙂 Scrii articole pe blog pentru 1-2 link-uri ce le bagi acolo, apoi cata lume da click pe link-ul ala? Cati vor indeplini aceste conditii? Eu sunt de parere.. ca nu se va inghesui prea multa lume la asa ceva.

    Cristian Iosub